De Nederlandse school

Welkom bij Letterland

De Nederlandse school Stuttgart
Heeft u Nederlandstalige of Vlaamstalige kinderen tussen de 4 en 14 jaar en woont u in Stuttgart of omgeving? Kom dan eens bij ons langs, wij bieden u graag een kijkje op onze school! Of meld uw zoon of dochter aan voor een gratis proefles.

Wij bieden Nederlands primair onderwijs aan Nederlandstalige (en Vlaamstalige) kinderen uit de regio Stuttgart. Op onze kleine school wordt in een prettige sfeer onderwezen door een enthousiast en bekwaam lerarenteam. Onze lessen bieden een aanvulling op het reguliere dagonderwijs van de leerlingen. Wij werken met dezelfde lesmethode als in het Nederlands basisonderwijs gangbaar is.

Ons doel is dat de leerlingen de Nederlandse taal goed beheersen, plezier hebben om met de Nederlandse taal en cultuur bezig te zijn en een vloeiende overgang naar regulier Nederlands onderwijs bij terugkeer in Nederland of België, mogelijk blijft. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie en aanmelding van uw kind(eren).

We geven elke woensdagmiddag van 15.30u - 17.30u Nederlandse les. Daarbij houden we ons aan de Duitse richtlijnen voor wat betreft vakanties.

Ook als u uit België komt en Vlaams spreekt, bent u van harte welkom op onze school!